fbpx

Ohjeet/UKK

Täältä löydät ohjeita

mm. kurssien ostoon sekä rekisteröitymiseen ja kursseille kirjautumiseen. Vilkaise lisäksi usein kysytyt kysymykset sivun alaosasta.

Jos näistä ei löydy ongelmaasi ratkaisua, pistä viesti minulle tästä ja palaan pian asiaan!

 

 

Kurssille ilmoittautuminen:

Kursseille ilmoittaudutaan Auringontähden verkkokaupassa

Heti kurssimaksun maksamisen jälkeen saat kurssille pääsyyn oikeuttavan maksusetelin koodin. Koodi löytyy sähköpostiisi tulevasta tilausvahvistusviestistä sekä ladattavasta Infokortista (linkki Infokorttiin näkyy verkkokaupassa omalla tililläsi sekä tilauksen maksun kuitissa).

Kun sinulla on maksusetelin koodi, noudata alla olevia ohjeita jäsenpalveluihin/kursseille rekisteröitymisestä ja koodin käytöstä. 


 

Kursseille rekisteröityminen (pikaohje):

1. Rekisteröidy sivustolle yläosan Kirjaudu/rekisteröidy nappulasta (anna nimi, s-postiosoite ja itse valitsemasi salasana)

2. Mene Omat kurssit -sivulle.

3. Klikkaa välilehti ”Lunasta maksuseteli” auki

4. Anna koodi, klikkaa käytä ja jäsenpalvelut tai tilaamasi kurssi on samantien käytettävissäsi!

 

Voit nyt antaa maksusetelin koodin jo rekisteröitymissivulla, jolloin voit ohittaa vaiheet 1 ja 2.


 

Kuvalliset ohjeet rekisteröitymiseen:

 

Klikkaa sivun ylälaidan Kirjaudu/rekisteröidy painiketta

 

 

Anna tietosi, hyväksy rekisteriseloste ja klikkaa Rekisteröidy

 

 


Klikkaa auki välilehti ”Lunasta maksuseteli”

Kirjoita koodi laatikkoon, klikkaa Käytä. 

 


Jatkossa näet Omat kurssit -sivulla käytettävissäsi olevat palvelut. 

Omat kurssit -sivulla voit myös tarkastella tilaushistoriaasi, muokata käyttäjätietoja, tarkistaa suorituksia sekä tulostaa todistuksiasi.

 


UKK

Entä jos unohdan salasanani?

Klikkaa Kirjaudu-linkistä löytyvää kohtaa ”Unohditko salasanasi?” niin pääset nollaamaan vanhan salasanan ja luomaan uuden. Käytä rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitetta.

 

Kauanko minulla on aikaa kurssin käymiseen?

Niin kauan kuin tarvitset  🙂 ! Takaan kursseille pääsyn vähintään puolen vuoden ajan (Force majeure -ehdoin). Käytännössä kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin kurssi vain on olemassa.

Jos ja kun kursseja päivitetään, saat myös uudet materiaalit käyttöösi. Jos kurssi poistuu kokonaan valikoimista tai yhdistyy johonkin toiseen, eikä kurssin ostostasi ole yli puolta vuotta, tarjoan sinulle mahdollisuuden päästä maksutta korvaavalle kurssille.

HUOM! Mikäli kurssin kävijä jakaa rekisteröitymiskoodia, kirjautumistunnuksiaan tai kurssimateriaalia luvatta muille, hänet voidaan poistaa kurssilta. Jos meillä on tällaista syytä epäillä, otamme tilaajaan yhteyden ja selvitämme asian tietysti ensin.

 

Mitä tarkoittaa käytännössä kurssiin sisältyvät puutarhurin neuvontapalvelut? Onko esim. viestien määrä jotenkin rajoitettu?

Tähän palveluun sisältyy kirjalliset neuvot juuri siinä laajuudessa ja niin pitkään kuin sinä niitä tarvitset! Viestien tai kysymysten määrää ei ole mitenkään rajoitettu.

Palveluun ei kuitenkaan sisälly yksityiskohtaiset istutus- tai pihasuunnitelmat, jotka on mahdollista tilata erillisenä palveluna.

Poikkeukset tästä on mainittu kurssin tiedoissa.

 

En nyt juuri ehdi opiskella, mutta kurssi kyllä kiinnostaisi. Pitääkö se aloittaa heti?

Ei tarvitse. Voit hyvin aloittaa opiskelut vasta myöhemminkin. Aineisto on käytettävissäsi niin pitkään kuin tarvitset.

 

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?

Toki ja helposti. Voit jo tilatessa ilmoittaa, jos haluat meidän lähettävän lahjan suoraan saajalle. (Lähetämme silloin hänelle viestin, jossa kerromme sinun hankkineen hänelle tällaisen verkkokurssin ja liitteenä on tilauksen Infokortti koodeineen ja ohjeineen.)

Tai voit tilauksen jälkeen tulostaa Infokortin, kääräistä sen lahjapaperiin ja antaa suoraan lahjan saajalle. Tai voit vain lähettää hänelle Infokortin sähköpostitse.

Kurssille kirjautujan ei tarvitse olla sama kuin tilaajan/maksajan.

 

En ole tyytyväinen kurssiin. Miten saan rahani takaisin?

Kursseilla on 14 päivän peruutusoikeus.

Ota yhteyttä tämän ajan puitteissa [email protected] ja ilmoita tilinumerosi, niin maksan ilmoittautumismaksusi kokonaisuudessaan takaisin. (Aika lasketaan kurssin ostosta.)

Toivon, että kerrot syyn perumisellesi, mutta se ei toki ole ehtona rahojen palauttamiselle.

 

E-kirja ei vastannut toiveitani. Saanko rahani takaisin?

Valitettavasti e-kirjoille emme voi antaa rahat-takaisin-takuuta sen jälkeen, kun kirja on tilaajalle toimitettu ladattavaksi. Tämä siksi, että latauksen jälkeen kirja on tilaajan käytettävissä, luettavissa ja tallennettavissa, joten sen palauttaminen on mahdotonta. (Kuluttajansuojalaki 16 §)

Jos olet tyytymätön e-kirjan sisältöön, ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta. Löydämme varmasti jonkin kompromissin hyvitykseksi, joka tyydyttää molempia!

 

Eikö näistä löytynyt vastausta pulmaasi? Ota yhteyttä [email protected] ja saat apua!