fbpx

Auringontähden jäsenyys

 

Auringontähden jäseneksi liittymällä pääset mukaan upeaan yhteisöömme, jossa tietoa jaetaan puolin ja toisin ihan maksutta!

 

Jäsenpalvelujen ydin on viikottain sähköpostiisi tupsahtava Pihakirje.

Se ei ole mikään tarjouskirje, jonka tarkoitus on vain saada sinut ostamaan tuotteitamme ja palvelujamme. Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa sinua oivaltamaan, löytämään uusia ideoita ja toimimaan pihallasi kestävästi ja siitä nauttien. 

Teen paljon työtä, että jokainen kirje olisi merkityksellinen ja toisi oikeasti apua pihapulmien kanssa kamppaileville. Kirjeet sisältävät konkreettisia ohjeita, ohjaavat sinua tiedon lähteille ja löydät niistä esimerkkejä, joitka auttavat sinua ymmärtämään pihaasi.

Toki kerron kirjeissä myös ajankohtaiset kuulumiset puutarhalta, tarjoukset ja uutuudet. Ja tarjoan sinulle välillä myös uutuuksia testattavaksi ja kommentoitavaksi.

”Olen iloinen tällaisesta postista. Saan selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottuja ohjeita mukavalla tavalla kerrottuna. Kiitos!”

 


 

Auringontähden jäsenenä saat käyttöösi Tarhurin Työkalupakin, jossa käytössäsi on jatkuvasti laajeneva valikoima oppaita, työkirjoja ja -listoja, taulukoita sekä linkkejä luotettaviin tietolähteisiin muualla.

 

”Sopivan lyhyesti ja ytimekkäästi puhdasta asiaa, joka laittaa oikeasti miettimään uudelleen vanhoja käsityksiä. Jutut myös sen verran lyhyitä ja mielenkiintoisesti kerrottuja, että ne jaksaa lukea alusta loppuun. Tykkään!”

 

Jokainen jäsen pääsee mukaan Aloittelijan pihanhoito-kurssille. 

Lisäksi jäsenille on vaihtuvia jäsentarjouksia, joka voi olla esim. maksuton tutustuminen johonkin verkkokurssiin tai e-kirjaan, alennus tuotteista tai pelkästään ihan jäsenille räätälöity tuote. Kun ideoin uusia palveluja tai tuotteita (mitä teen ihan jatkuvasti), jäsenenä kuulet niistä ensimmäisenä ja ehkäpä pääset kokeiluryhmään niitä testaamaankin!

 

”Tyytyväinen olen ja tämän ansiosta sain jo menneen kesän katsoa liikaa stressaamatta puutarhaamme, joka on ns. ”puolihullu” ja jossa luonto saa osin tehdä omaa kiertokulkuaan siihen tavalla tai toisella puuttumatta.”

 

Jäsenenä sinulla on aina käytettävissäsi henkilökohtainen puutarhuri, joka todella haluaa auttaa ja neuvoa sinua. Tavoitat minut milloin vain sähköpostilla tai Messengerillä.

Tule mukaan myös Facebookissa ikiomaan ryhmäämme Luonnonystävän Puutarha! 

 

Miten jäseneksi sitten pääsee? Ja paljonko se maksaa?

Se ei maksa mitään! Ei liittyessä, eikä myöhemmin!

Jäseneksi pääset Liittymällä sähköpostilistalle tästä tai

Saat heti liittymisen jälkeen lisäohjeita sähköpostiisi. Muista tarkistaa myös roskapostikansio, jos viestiä ei kuulu!

Jäsenyys kestää niin pitkään kuin haluat. Lopetat jäsenyyden helposti milloin vain haluat: klikkaa jokaisen viestin alalaidasta löytyvää ”Poistu listalta” tai ”Unsubcribe” linkkiä.

 

TERVETULOA MUKAAN !