fbpx

Aloittelijan pihanhoito -videosarja

MAKSUTON, EI SITOUTUMISTA MIHINKÄÄN!

Kenelle tämä videosarja on tarkoitettu?
 

Jos olet ensimmäisen oman pihan onnellinen omistaja tai haluat uudistaa pihasi helppohoitoisemmaksi ja enemmän iloa sinulle päivittäin tuovaksi, tämä kurssi on tehty juuri sinulle!

Opit tällä kurssilla työtapoja, joiden avulla pihan suunnittelu, rakentaminen ja hoito sujuu helposti ja hauskasti.

Saat vaihtoehtoja, joista voit valita ne toimintavat, jotka soveltuvat juuri sinun tavoitteisiisi ja mahdollisuuksiisi parhaiten.

Saat myös paljon käytännönläheisiä ja helppoja ”oikoteitä”joiden avulla säästät kymmeniä tunteja pihan rutiinitöissä.

Tällä kurssilla opit juuri ne sinulle sopivat tavat suunnitella, rakentaa ja hoitaa sitä omaa pihaasi!

Miksi sinun kannattaa tulla tälle kurssille?

Eikö sitä nämä pihahommat opi ihan vaan tekemällä??

Toki oppii! Mutta jos kaikki pitää opetella kantapään kautta, aikaa ja rahaa siihen kyllä kuluu! 

Suomalaiset vuodenajat ja lyhyt kasvukausi tuovat vielä omat haasteensa; joudut odottamaan pitkään, jopa vuosia, että tiedät onnistuitko vaiko et!

Jos tekojesi seuraus näkyy vasta vuoden tai kahden päästä, osaatko vielä yhdistää sen seurauksen siihen tekemääsi? Vai toistatko samaa virhettä vuodesta toiseen?

Kokemuksesta opit vain, jos tiedät MIKSI homma onnistui tai ei onnistunut.

Puutarhanhoidossa on hyvin harvoin mitään tiettyjä, oikeita tapoja toimia. Mutta kaikella mitä teet, on seurauksensa.

Se, mitä pihallasi teet, vaikuttaa mm. siihen:

  • onko pihassasi kirvoja paljon vai vähän
  • saatko riesan lehtokotiloista
  • paljonko kitkentä vie aikaasi
  • selviävätkö kasvit pihassasi talven yli

On tosi tärkeää, että tunnet pihasi ja ymmärrät laajasti sen toimintaa

Silloin pystyt valitsemaan toimintatavat, jotka:

  • helpottavat pihanhoitoa,
  • ovat kestäviä ja ekologisia ja lisäksi
  • auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. 

Moikka!

Minä olen Anna, puutarhuri, taimistoviljelijä ja myös innokas puutarhaharrastaja. 

Olen tehnyt tämän videosarjan sinulle, jotta voisit päästä pihanhoidossasi helpommin ja nopeammin tavoitteisiisi. Olen itse opetellut pihanhoidon kiemurat kantapään kautta ja voi että olisi ollut ihanaa, jos olisin silloin saanut tällaisen tietopaketin heti alussa käsiini!. 

Ahmin kirjoista, lehdistä ja tv:stä ohjeita, mutta ne olivat usein hyvin ristiriitaisia. Toinen kehotti tekemään näin, toinen taas noin. Otapa niistä sitten aloittelijana selvää!

Ensimmäisen oman pihani sain 1996, joten aika monta vuotta on pihajuttuja jo tullut opiskeltua ja kokeiltua. Innostuinpa hommasta niin paljon, että opiskelin 2003-2005 puutarhuriksi ja nyt olen ollut taimiviljelijä ja puutarhayrittäjä jo reilut 15 vuotta.. 

Näillä neljällä videolla kerron sinulle näistä vuosien varrella tulleista oivalluksistani ja annan sinulle hyvin helppoja ja selkeitä käytännön vinkkiejä ja konsteja, miten hoidat alusta lähtien pihaasi kestävästi, luonnon kanssa yhteistyötä tehden ja ennenkaikkea ONNISTUT juuri niissä omissa tavoitteissasi!

Nähdään pian ekalla videolla!

lmoittaudu mukaan! 

Kun olet vahvistanut ilmoittautumisesi sähköpostiin tulleiden ohjeiden mukaan, pääset heti samantien katsomaan ensimmäisen videon.

Saat seuraavista videoista linkin sähköpostiisi päivän välein. Tämän jälkeen saat lisää vinkkejä ja ohjeita kestävään, helppoon ja luontoa kunnioittavaan pihanhoitoon viikottain sähköpostiisi tulevasta Pihakirjeestä.

Voit lopettaa Pihakirjeen tulon milloin haluat jokaisen kirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

Ensimmäisissä Pihakirjeissä kerron sinulle myös muista eduista, joita Auringontähden Pihakirjeen tilaajana saat.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

* pakolliset tiedot

Puutarha Auringontähti käyttää tässä lomakkeessa antamiasi tietoja yhteydenpitoon ja päivitysten ja markkinoinnin järjestämiseen. Hyväksytkö tämän?

Voit poistua listalta milloin tahansa napsauttamalla saamasi viestin lopussa olevaa Poistu listalta/Unsubcribe -linkkiä tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected] Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti ja toiveitasi kunnioittavasti. Lisätietoja yksityisyydensuojakäytännöistämme on verkkosivustollamme. Klikkaamalla allaolevaa liittymis-/tilaa -painiketta hyväksyt tietojesi käyttämisen näiden ehtojen mukaisesti.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.